Theatertip #24

Welke voorstelling die komende week te zien is bij Het Nationale Theater mag je echt niet missen? Programmadirecteur Cees Debets geeft het antwoord.

Border Sessions 

"Een opfrisser voor het hoofd", noemt theaterdirecteur Cees Debets Border Sessions op 14 juni in Theater aan het Spui. Border Sessions is een internationaal technologiefestival in Den Haag, dat een podium biedt aan schrijvers, ingenieurs, wetenschappers, ontwerpers, kunstenaars, denkers en ondernemers. Het evenement combineert muziek, film, kunst en literatuur in een unieke festivalsfeer waar vooruitstrevende professionals geïnspireerd kunnen raken en waardevolle contacten kunnen opdoen. Het festivalprogramma is multidisciplinair, breed in opzet en presenteert nieuwe technologieën, creatieve ideeën en scenario's voor de toekomst. Er is een speciale focus op de thema's veiligheid, ruimte, gezondheid, voedsel, internet en steden.

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie