Anniek Pheifer is 'foute vriendin'

Anniek Pheifer van Het Nationale Theater maakt samen met Ilse Warringa (De Luizenmoeder), Anne-Marie Jung behoren Tina de Bruin (Wakker Worden), Jelka van Houten (Jeuk) deel uit van het tv-programma Foute Vriendinnen. Het hilarische programma is vanaf donderdag 17 mei wekelijks te zien bij RTL 5 om 21.30 uur.

In het dagelijks leven zijn het echte boezemvrienden, maar nu zetten zij elkaar flink voor schut in Foute Vriendinnen. In de eerste aflevering staan de bezoekers van een nagelsalon perplex, wanneer het personeel met een iene-miene-mutte-liedje bepaalt met welke hand ze gaat beginnen. In een dierenwinkel krijgt Anne-Marie de opdracht om klanten in hun jas te bijten en worden hondenriemen op een vreemde manier getest door Ilse. Durft Tina winkelend publiek aan te spreken om op haar dochter te passen, omdat ze ovuleert en haar man op het toilet wacht voor een vrijpartij? Wie van de Foute Vriendinnen is een daredevil en voert alle opdrachten uit? en wie is de loser met de meeste duimpjes om laag en krijgt straf?

Foute Vrienden

Het programma is gelijk aan het populaire format ‘Foute Vrienden’, dat wereldwijd te zien is onder de naam ‘Impractical Jokers’. Nederland is het eerste land dat met een vrouwenversie komt. De knettergekke vriendinnen gaan niets uit de weg en zorgen wekelijks voor briljante, komische taferelen. Ze worden samen in alledaagse omstandigheden gebracht, waarbij één van hen een oortje in krijgt. Via het oortje fluisteren de anderen haar de gekste dingen in, die zij moet zeggen tegen nietsvermoedende mensen. De opdrachten gaan vaak behoorlijk over de schreef, waardoor zij enorm voor het blok gezet worden. Opdrachten niet goed uitvoeren, betekent namelijk een passende straf, en daar wil iedereen ver vandaan blijven. Een verborgen camera registreert de uiteenlopende reacties op de grappige, gewaagde en gênante opmerkingen.

Wie van het stel durft alles te roepen tegen klanten en bezoekers, en zet zichzelf hiermee het meest voor schut? En wie krijgt de meeste duimpjes naar beneden en wordt gestraft? Foute Vriendinnen wordt geproduceerd door BlazHoffski Productions BV.

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie