The Nation geselecteerd voor Nederlands Theater Festival

The Nation van Het Nationale Theater is geselecteerd voor het Nederlands Theater Festival. Natuurlijk is de voorstelling van regisseur Eric de Vroedt zien tijdens het Theater Festival dat van 6 tot 16 september plaatsvindt in Amsterdam. In Den Haag is de The Nation nog op vrijdag 7 en zaterdag 8 september te bewonderen. 

Dit schrijft de Nederlandse Toneeljury over The Nation: “Een waar theaterevenement dat iedereen moet zien omdat het relevant is. Regisseur en schrijver Eric de Vroedt creëerde een vorm waar in zes afzonderlijke afleveringen, met zes uiteenlopende genres, één verhaal wordt verteld. Een vorm die niet alleen feilloos klopt met de ‘zappende’ tijdgeest en tegelijkertijd een sterk geheel blijft. Knap hoe De Vroedt op verschillende manieren de zenuwpunten van deze maatschappij blootlegt. Moedig om theater in Den Haag zo politiek te maken, met een groot oog voor diversiteit.” 

Koop hier kaarten voor The Nation.

Foto Joris Smit

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie