Foto: © RVDJeroen van der Meyde

Romana Vrede en Hans Croiset lunchen met koning en koningin

De Oresteia-acteurs Romana Vrede en Hans Croiset hebben woensdag met koning Willem-Alexander en koningin Máxima geluncht op Paleis Noordeinde. De twee waren samen met 24 andere gasten uitgenodigd voor de jaarlijkse uitblinkerslunch.

Alle gasten hebben in de afgelopen tijd een bijzondere prestatie neergezet of een onderscheiding ontvangen. Vrede en Croiset hebben vorig jaar de Theo en Louis d'Or in de wacht gesleept, de prijzen voor beste actrice en acteur in een dragende rol. De twee spelen momenteel samen in de voorstelling De Oresteia van Het Nationale Theater.

Kop boven het maaiveld

Vrede vond het een bijzondere ervaring en heeft 'heerlijk gegeten op het paleis'. "Ik zat naast de koning tijdens de lunch. In zijn speech noemde hij ons mensen die met hun kop boven het maailveld uitsteken en zeer inspirerende mensen, die de wereld beter proberen te maken." Andere gasten tijdens de uitblinkerslunch waren onder meer Adam Curry en actrice Adelheid Roosen. 


Foto: © RVD/ Jeroen van der Meyde

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie