Kaartverkoop seizoen 18/19 gestart

De kaartverkoop voor het gloednieuwe theaterseizoen 2018/2019 van Het Nationale Theater is op vrijdag 11 mei gestart. Bekijk het nieuwe programma op hnt.nl.

Brochure
Sinds vrijdag 4 mei is onze voorverkoopbrochure in huis, een compleet overzicht van alle voorstellingen in onze Haagse huizen; de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui, De HNT-Studio’s en Zaal 3. Vaste bezoekers en Vrienden ontvangen deze brochure thuis.

Wilt u ook dat de brochure bij u op de mat valt? Maak een account aan en geef bij de communicatievoorkeuren op dat u de seizoensbrochure wilt ontvangen. Vergeet niet uw adres in te vullen bij het maken van uw account. Heeft u al een account en bent u ingelogd? Geef dan bij uw communicatievoorkeuren aan dat u de brochure wilt ontvangen.

Start voorverkoop voor Vrienden

Vrienden van Het Nationale Theater hebben de brochure op 4 mei thuis ontvangen. Vrienden hebben al vanaf dinsdag 8 mei 14:00 de mogelijkheid om kaarten via de website of bij de kassa's van Het Nationale Theater te bestellen. De reguliere kaartverkoop start op vrijdag 11 mei.

Voorjaarsbijeenkomst

Op zaterdagmiddag 12 mei is de jaarlijkse voorjaarsbijeenkomst van Het Nationale Theater. Op deze middag voor Vrienden en vaste bezoekers presenteren wij het nieuwe theaterseizoen. Het wordt een feestelijke bijeenkomst die wij afsluiten met een gezellige borrel.

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie