HNT-acteurs Bram Suijker en Mark Rietman te zien in tv-serie De Zuidas

De eerste aflevering van de nieuwe advocatenserie Zuidas met acteurs Mark Rietman en Bram Suijker en een gastrol van Hein van der Heijden is op zondag 1 april te zien op NPO 3 om 21.15 uur.

"Ik speel de zoon van Mark Rietman in Zuidas", vertelt Suijker. "Hij probeert allerlei uitwegen te zoeken om maar niet bij het advocatenbureau van zijn vader te hoeven werken", vertelt Suijker. "Maar stiekem blijkt hij een talent te hebben voor de advocatuur. 

Over Zuidas

Annet Malherbe en Mark Rietman spelen de hoofdrollen in de nieuwe achtdelige advocatenserie Zuidas van BNNVARA. Ook Noortje Herlaar, Robert de Hoog, Guy Clemens en nieuwkomers Jouman Fattal en Bram Suijker kruipen in de huid van een groep ambitieuze advocaten op de Amsterdamse Zuidas. Financiële schandalen, handtastelijke cliënten, nachten doorwerken en kantoorborrels die volledig uit de hand lopen; achter de spiegeltorens op de Zuidas speelt zich een wereld af die alleen toegankelijk is voor insiders. Tot nu. Schrijvers Karima Belgacem, Maria Guldenaar (pseudoniem) en Rolinde Hoorntje, bekend als het collectief ZoZuidas, schreven samen met Philip Delmaar (Penoza, Keyzer & De Boer Advocaten) deze serie over het wel en wee in het Nederlandse zakendistrict.

Foto: BNNVARA

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie