Sjaak Bral en Javier Guzman in The Backstage Comedy Tour

Een nieuw fenomeen dient zich aan in de Nederlandse theaters: The Backstage Comedy Tour. Kleine, ludieke voorstellingen vinden plaats op alle plekken van de Koninklijke Schouwburg. Naast cabaretier Javier Guzman zal ook Haagse cabaretier Sjaak Bral op de gekste plekken van de schouwburg verschijnen. De première van The Backstage Comedy Tour vindt plaats in de Koninklijke Schouwburg op woensdag 9 mei. 

The Backstage Comedy Tour

De gang, de kleedkamers, het zijtoneel, de werkplaats, de kantoren, die plekjes die hoekjes, die ruimten in het theater, die niet getoond worden. Juist daar wordt het publiek deze avond uitgenodigd. In groepjes worden er op tal van plaatsen in het theater kleine, unieke, ludieke voorstellingen aangeboden. Op de meest onverwachte plaatsen in het gebouw, wachten artiesten het publiek op. Een kwartiertje, hooguit. Daarna weer door naar de volgende, mysterieuze plek. Welke artiest staat daar? Welke act? En waar?

The Backstage Comedy Tour is op woensdag 9 mei te zien in de Koninklijke Schouwburg.

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie