Bestseller van Astrid Holleeder op toneel!

Bijna niemand wist dat Willem Holleeder zijn familie dertig jaar lang terroriseerde, afperste en bedreigde. Kinderen, vrouwen, aangetrouwde familie, en zelfs zijn eigen moeder ontkwamen niet aan zijn egoistische gedrag...

Holleeders zus Astrid schreef hier in 2016 met gevaar voor eigen leven een boek over. Nu komt haar bestseller Judas naar het theater. Een psychologische theaterthriller, verteld vanuit het perspectief van de vier vrouwen in Holleeders leven: zijn moeder, zijn twee zussen en zijn nichtje.

Opstaan tegen Willem Holleeder
Vanuit de gevangenis heeft haar broer haar liquidatie al geregeld. Op haar hoofd staat een prijs van 35 duizend euro. Toch besluit Astrid Holleeder een boek te schrijven over het gezin waarin ze is opgegroeid en de dagelijkse angst waar ze mee leeft. Ook werkt Astrid actief mee aan de totstandkoming van de theaterversie van Judas. Een absolute must-see met topactrices ReneĢe Fokker, die Astrid speelt, Margo Dames, Trudy de Jong en Eva van de Wijdeven in regie van Johan Doesburg.

Judas is op zaterdag 15 & dinsdag 18 december en op vrijdag 1 februari te zien in de Koninklijke Schouwburg.

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie