Sanne Peper

Première Metropolis 1 verplaatst

De première van de voorstelling Metropolis #1, een samenwerkingen tussen Trouble Man en Het Nationale Theater, is verplaatst naar vrijdag 9 maart. De voorstelling van zaterdag 3 maart gaat wel door, maar wordt een try-out. Kaarten voor de voorstelling op zaterdag 3 maart blijven gewoon geldig voor deze dag.

Over Metropolis 1

Het Haagse Oranjecollege staat op het punt van een grote doorbraak. Directeur Erica (Antoinette Jelgersma) zet alles op alles om haar school in the picture te krijgen als excellente school. Ondertussen zien we leerlingen kopje onder gaan, omdat zij meer zorgen hebben dan goed voor hen is, en probeert conciërge Otto (Stefan de Walle) te redden wat er te redden valt. Terwijl de school zich concentreert op anti-radicalisering, dringt de georganiseerde misdaad ongezien de school binnen. Zij zorgen immers wel voor families die het niet zo makkelijk hebben…
Waar vecht je voor als leraar? Een betere toekomst voor de buurt, de maatschappij, de leerling? Mag je mensen laten vallen, omdat je nu eenmaal niet iedereen kunt redden?


Speeldata

Metropolis #1 is van woensdag 28 februari tot en met 10 maart te bekijken in Theater aan het Spui en gaat vervolgens op toernee door het land. Van 17 tot 21 april keert de voorstelling terug naar Den Haag.

Foto: Sanne Peper

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie