Stem Robin Hood voor een vrije wereld

De gemeenteraadsverkiezingen komen er aan. Op zoek naar minder saaie en dichtgetimmerde partijprogramma’s? Kom naar Robin Hood, want rebelleren kun je leren.

Robin Hood zet met zijn verkiezingsprogramma de campagne van zijn partijgenoten op scherp. Het motto van deze nieuwe – uit Sherwood Forest afkomstige – partij, staat voor Vrijheid met een grote v ten koste van alles. Deze rebelse partij is de komende tijd in heel Nederland te zien met hun campagne: Stem Robin Hood waarin zij strijden voor een wereld zonder wetten, abonnementen, handleiding, etiquette, statistieken, holle frasen, maatregelen, afspraken, wetten en paspoorten. Robin Hood komt op donderdag 22 maart 2018 in De Koninklijke Schouwburg campagne voeren. Sluit je aan, rebelleer mee en maak deel uit van de revolutie!


Rebelleren kun je leren
Op één avond verandert de positie van de ooit zo revolutionaire man-in-maillot volledig. Robin Hood blijkt, tegen zijn zin in, deel te zijn geworden van het systeem waar hij zich al die jaren tegen heeft verzet en belandt in een existentiële crisis. Maak je op voor een theateravond waarin op humorvolle wijze de maatschappij onder de loep wordt genomen en verlaat gebrainwasht en rebellerend de zaal.

In deze voorstelling ontmoet je de echte Robin Hood. De middeleeuwse volksheld leeft al 800 jaar met Lady Marian en de merrymen in Sherwood Forest. Alleen is er steeds minder animo voor de ‘Robinisten’. Wat begon als actiegroep in het bos is nu een slinkend clubje rebellen dat schouwburgen afstruint om zieltjes te winnen voor Robins verhaal over arm en rijk, (on)rechtvaardigheid en revolutie. De verhoudingen zijn veranderd en de rek is uit de revolte. Het volk heeft geen hongersnood meer, maar wil extra comfort. Met de populistische – pardon – populaire Koning Jan en zijn nieuwe subsidieregelingen is het leven buiten Sherwood Forest zo slecht nog niet.

 

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie