Koninklijke Schouwburg zingt 'O O Den Haag' uit volle borst mee

Over de muur, Koos werkeloos, Laat mij maar alleen; alle grote hits van Klein Orkest kwamen voorbij op zaterdagavond 3 februari. Harrie Jekkers en Klein Orkest speelden hun favoriete nummers voor een bomvolle schouwburg. Tijdens de toegift werd het geliefde O O Den Haag uit volle borst meegezongen.

Met de tournee Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug staan Harrie Jekkers en Klein Orkest nog één keer samen op het toneel. Op zijn eigen, cabareteske wijze vertelt Jekkers over zijn muzikale roots en het ontstaan van de band. Het theaterconcert vond op zaterdag 3 februari plaats in de Koninklijke Schouwburg en was een groot succes. De uitverkochte tournee vindt plaats tot en met eind mei.

Klein Orkest
Na een sabbatical van 14 jaar, gevolgd door de zeer succesvolle voorstelling Jekkers en Jeroen, heeft Harrie Jekkers de smaak weer te pakken. Anno 2017 wil hij nog één keer terug naar zijn muzikale roots. Nederland viel destijds als een blok voor hits als: Later is allang begonnen, Laat mij maar alleen, Koos Werkeloos en Over 100 jaar (zijn jullie allemaal dood). De band scoorde twee evergreens: O, O Den Haag en Over de Muur. Liedjes die na 35 jaar nog altijd hoog staan genoteerd in de top 2000 en overal uit volle borst worden meegezongen. Ook kreeg de band een Edison uitgereikt voor de LP Roltrap naar de Maan. Een LP met 13 prachtige kinderliedjes waarmee zo'n beetje half Nederland zijn kinderen heeft opgevoed.

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie