Extra kaarten in de verkoop voor 'uitverkocht' Othello

Vanwege de enorme belangstelling zijn er extra kaarten in de verkoop gegaan voor Othello van Het Nationale Theater. Het gaat om een beperkt aantal kaarten voor de voorstellingen in de HNT Studio's in Den Haag. Dus wees er snel bij! Othello is van dinsdag 31 januari tot en met zaterdag 3 februari te zien in Den Haag en gaat daarna op toer door Nederland.

De Haagse voorstellingen van Othello waren binnen 'no-time' compleet uitverkocht. Om die reden is de capaciteit van de zaal vergroot. Regisseur Daria Bukvić kiest voor racisme en seksisme als leidende thema’s in haar bewerking van Shakespeareklassier ‘Othello’. Ze breekt hiermee met een lange reeks van traditionele bewerkingen waarin vooral jaloezie als thema naar voren wordt gebracht.

Othello keert in maart nog even terug naar Den Haag. Van 28 maart tot 31 maart staan er ook nog voorstellingen gepland in de HNT Studio's.

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie