Geef je op voor de Bloedlink-theaterwerkplaatsen

De voorstelling Bloedlink van NTjong gaat op zaterdag 24 februari in première in Theater aan het Spui. Aansluitend hierop vinden de theaterwerkplaatsen plaats van de afdeling educatie. Gek op acteren en zin om in een voorstelling te spelen die voortborduurt op de thema's die in Bloedlink voorbijkomen? Geef je dan op!

Op zaterdag 24 februari 2018 gaat Bloedlink in première. De voorstelling gaat over een probleemklas en een lerares die haar leerlingen totaal niet in de hand heeft. Dan vindt ze een pistool in één van de schooltassen. Er ontstaat een broeierige sfeer in de klas waarbij de leerlingen en lerares tegenover elkaar komen te staan.

Theaterwerkplaats
Tijdens de theaterwerkplaatsen worden onder meer de thema's trots en schaamte onderzocht. Aan de hand hiervan wordt aan een eigen voorstelling gewerkt. De repetities zijn op 26, 27, 28 februari en 1 en 2 maart van 10.30 tot 16.00 uur. Op 2 maart is de voorstelling.

Meedoen?

Beschikbaar op deze tijden en interesse om mee te doen aan de theaterwerkplaatsen? Deelname kost 75 euro. Geef je hier op!

Let op: maximaal 20 deelnemers per werkplaats. We organiseren tegelijkertijd twee theaterwerkplaatsen, één voor 12 t/m 14 jarigen en één voor jongeren van 15 t/m 18 jaar.

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie