Zaal 3 start nieuwe reeks Buurtgenoten

Na zeven succesvolle en bijzonder gezellige seizoenen Buurtgenoten start Zaal 3 in januari met twee nieuwe reeksen. Speciaal voor u organiseren wij het Buurtgenoten-arrangement.

Meld u aan voor de proefavond
Gewoon om te proberen en ons de kans te geven u te laten meemaken hoe leuk het eigenlijk is om met uw buren een avond naar het theater te gaan. Wij hebben twee proefavonden georganiseerd. U kunt hierbij kiezen uit dinsdag 23 januari – Ilias van Alexander de Bruijn of vrijdag 26 januari – Voor altijd duurt een jaar van Simon Heijmans. Schrijf u in voor de proefavond.

De buurtgenotenserie
Kom eten, maak kennis met de jonge theatermakers die wij in Zaal 3 laten zien, ontdek nieuwe toneelvoorstellingen en leer ook nog eens nieuwe buren kennen! Een complete serie (6x theater + diner) kost €137,50. We hebben twee series samengesteld van zowel nieuwe als de inmiddels wat bekendere theatermakers. Bekijk de twee series.

We sluiten de reeks gezamenlijk af op 4 mei met Theater Na de Dam, waarbij wij aansluitend op de Nationale Dodenherdenking samen een voorstelling kijken in Zaal 3.

We hopen u te verwelkomen op één van de proefavonden!

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie