Posterwedstrijd KABK-studenten voor Je bent zelf een Festival!

Het Nationale Theater werkt samen met studenten van de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunst in Den Haag. De studenten werd gevraagd om posters te ontwerpen voor Je bent zelf een Festival, een festival dat jaarlijks wordt georganiseerd in Theater aan het Spui. Er zijn vier ontwerpen gekozen die dienen als dé promotieposters voor het festival. De posters zijn vanaf nu verspreid door heel Den Haag. 

Je bent zelf een Festival
Theater is heel leuk. Zeker als je erbij mag drinken. Ook daarom organiseert Het Nationale Theater de vijfde editie van Je bent zelf een Festival. Een avond met korte voorstellingen, bandjes en performances. En een laad-en-losruimte waar je kan roken.

Zie de eerste try-outs van onze nieuwe Paradevoorstellingen!
Met spliksplinternieuwe nummers van Haags cult-icoon Nik van den Berg en zijn band Niko, poeziëperformers en Parade-sensatie De Poezieboys. Zo early heb je het nog nooit ge-adopt!

En er is meer. Veel meer. Je kunt in de bad met Djuna. Er zijn hele mooie limited edition-posters van KABK studenten die je kunt winnen. Worsten die je kunt eten. Bandjes die je kunt luisteren. Ook is de imposante foto-installatie van Johan Nieuwenhuize te zien van Eerst zien dan geloven, die nieuwe verhalen uit de gebedshuizen van Den Haag brengt. En dat voor maar vijf euro. Trek een dranghek aan, of doe een portocabine om. Je bent zelf een Festival!

Je bent zelf een Festival vindt plaats op donderdagavond 8 juni in Theater aan het Spui en kost maar 5 euro. Bestel hier je kaartje.

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie