Mark Rietman en Bram Suijker te zien in tv-serie De Zuidas

Acteurs Mark Rietman en Bram Suijker van Het Nationale Theater zijn te zien in de nieuwe tv-serie De Zuidas. De opnames zijn deze week van start gegaan. De serie is in het voorjaar van 2018 te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Mark Rietman en Annet Malherbe nemen de hoofdrollen in De Zuidas voor hun rekening. Ook Noortje Herlaar, Robert de Hoog, Guy Clemens en nieuwkomer Jouman Fattal kruipen in de huid van een groep ambitieuze advocaten. Financiële schandalen, handtastelijke cliënten, nachten doorwerken en kantoorborrels die volledig uit de hand lopen; achter de spiegeltorens op de Zuidas speelt zich een wereld af die alleen toegankelijk is voor insiders. Tot nu.

De schrijvers van ZoZuidas begonnen hun carrière zelf op de Zuidas en schrijven er sinds 2009 over op hun veelgelezen blog. Nu zijn hun ervaringen en de verhalen die zij binnenkregen op hun blog de voedingsbodem voor de splinternieuwe dramaserie: “Op die vierkante kilometer van de Zuidas gelden strikte ongeschreven regels waarin veel jonge hyper-ambitieuze mensen hun emoties onderdrukken achter een masker van status en professionaliteit. Het is een snelkookpan waarin iedereen overleeft op een mix van cafeïne, adrenaline en testosteron. Maar stiekem hebben deze mensen best wat macht en sijpelen de gevolgen van wat er op de Zuidas gebeurt door in onze maatschappij. De spiegeltorens van de Zuidas zijn het perfecte decor voor een dramaserie. Met heel veel plezier nemen we de kijker mee deze wereld in."

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie