REACH - Karel van Laere

Volledige muziek line-up aangekondigd voor Rewire 2023

wo 1 feb

Van 6 t/m 9 april 2023 strijkt Rewire, het toonaangevende festival voor avontuurlijke muziek, weer neer op verschillende culturele hotspots in de Haagse binnenstad, waaronder bij ons!

Naast eerder aangekondigde artiesten als Soundwalk Collective & Patti Smith, Kelela en Fever Ray heeft Rewire inmiddels 58 nieuwe acts toegevoegd om de line-up compleet te maken. Ook is er een gratis te bezoeken gedeelte in o.a. ons Theater aan het Spui.

Rewire 2023 bevat een uitgebreid programma vol vooruitstrevende en genre-overstijgende muziek uit alle windrichtingen die het streven van dit unieke festival onderstrepen om muzikale experimenten, onderzoek en vernieuwing te faciliteren.

De volledige muziek line-up van Rewire bevat vele (wereld)premières en unieke samenwerkingen. Tim Hecker & Vincent de Belleval, supergroep Alto Arc en EXPAT (Mykki Blanco & Samuel Acevedo) zijn enkele van de nieuw aangekondigde namen.

Bekijk de aankondiging van de volledige muziek line-up via rewirefestival.nl

Gratis programma

In de Koninklijke Schouwburg zullen weer verschillende audiovisuele concerten te zien zijn. Theater aan het Spui is deze editie samen met onze buren van Amare de locaties voor het gratis te bezoeken programma onderdeel Proximity Music: Visceral Acts in samenwerking met het Haagse collectief iii. Verwacht zintuiglijke ervaringen die speels ingaan op thema's rond (geestelijke) gezondheid, door middel van muziek, kunst, architectuur, technologie, ritueel en spel.

In onze foyer zal een deel van deze werken te zien zijn. In Zaal 2 kun je op verschillende tijden de performance Reach van Karel van Laere bezoeken. Een maker die een warme bekende is bij Het Nationale Theater en meerdere indrukwekkende performances ontwikkelde in onze huizen.

Tickets

De voordelige 3-Day Pass voor Rewire 2023 is nog maar beperkt beschikbaar:

Tickets