Optimisme is HOT groot succes!

Afgelopen maandag 9 oktober vond Optimisme is HOT plaats in de Koninklijke Schouwburg. Het was een prachtige avond waarop de Haagse Appie el Massaoudi en zijn jongens van de Haagse markt het podium namen. Het werd een gevarieerd en spannend programma met mooie gesprekken. Bekijk hieronder de registratie van Omroep West.

Bekijk de foto's!

HOT-avonden

Het Nationale Theater heeft de HOT-avonden ontwikkeld vanuit de ambitie om een rol te spelen in het maatschappelijk debat zonder politiek te worden. Het theater moet in onze filosofie weer een gemeenschapshuis worden waar mensen, met verschillende culturele achtergronden, zich uitgenodigd voelen met elkaar het gesprek aan te gaan. De ervaring leert dat we, door maatschappelijke onderwerpen op een kunstzinnige manier te presenteren, de openheid creëren waarin dit gesprek plaats kan vinden.

Volgende editie: Den Haag is HOT
Op maandag 18 december vindt de volgende HOT-avond plaats: Den Haag is HOT. Een groengele avond vol Haagse pracht, waarop we al vooruitblikken op de gemeenteraadsverkiezingen!

 

Accepteert u onze cookies?

Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.

Meer informatie