Deel jouw familieverhaal in het nieuwe seizoen van Tijd zal ons leren

di 19 apr

In onze podcast Tijd zal ons leren volgen we Romana Vrede en OTION in hun onderzoek naar de onbekende, bijna-vergeten en verzwegen verhalen van verzetsstrijders tijdens onze koloniale tijd. In het nieuwe seizoen zijn we geinteresseerd in de familieverhalen van onze luisteraars. 

Eerder in de podcast kwamen de verhalen van Queen Nanny, Tula, Bernardus Smijtegelt, Negre Wamons en Martha Christina Tiahahu ter sprake. We leerden over de onmisbare geschiedenissen van deze opstandelingen en (voor velen onbekende) verzetshelden en spraken hierover met onder meer Reggie Baay, Nina Jurna, Raoul de Jong, Valika Smeulders, Eric de Vroedt en Mitchell Esajas.

Deel jouw verhaal met ons

Voor het derde seizoen zijn we op zoek naar de familieverhalen van onze luisteraars. Ben je geïnspireerd door de verhalen uit de podcast en ben je ook in je eigen familiegeschiedenis gedoken? Dan zouden we het heel bijzonder vinden als je je verhaal met ons deelt.

Stuur voor 23 april 2022 een voice message van max 2 minuten naar tijdzalonsleren@gmail.com en wie weet nodigen we jouw uit in de studio in Den Haag om jouw verhaal in de podcast te komen vertellen!

Meer info over Tijd zal ons leren