Kinderen van Judas zaterdag in première!

“Fantasieverhalen maken mijn leven mooier. Ik weet dat ze niet echt zijn, maar toch ontleen ik er een waarheid aan,'' aldus regisseur Jeroen de Man. Aanstaande zaterdag 14 oktober gaat zijn voorstelling Kinderen van Judaseen coproductie van Toneelgroep Oostpool en Het Nationale Theater, in première in Arnhem. Met zijn spelers daalt De Man af naar de schaduwwereld van vampiers en brengt een even mysterieus als komisch universum op het toneel.


Southpark-humor met 19e eeuwse romantiek en fantasy-filmcitaten
Vampier Tristan zit al 70 jaar tegen een burn-out aan. Hij kan het eeuwige leven niet meer aan. Zijn vampiervrienden willen hem weer op het juiste pad krijgen. Ze beginnen met het naspelen van gewone mensen, van thuisbezorgd bezorger tot nordic walker. Uiteindelijk weet niemand nog waar normaal zijn begint en 'fantasy' ophoudt en komt er een onvoorstelbare waarheid aan het zonlicht.

 

Achter de schermen
Benieuwd naar de repetities en meer achtergrond informatie? Neem een kijkje bij de repetities van Kinderen van Judas.

 

Kinderen van Judas gaat op zaterdag 14 oktober in première in Huis Oostpool in Arnhem. De voorstelling is van 6 t/m 8 november en 15 & 16 december te zien in Theater aan het Spui. Bekijk hier de speellijst. 

 

Accepteert u onze cookies?

Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.

Meer informatie