De Museumnacht ook in de Koninklijke Schouwburg!

Unieke muzikale & theatrale tours door de Koninklijke Schouwburg

Zo zal ‘De slechtste Singer-Songwriter van Nederland, Gerson Main, een uniek huiskameroptreden verzorgen in de Artiestenfoyer van de schouwburg waar normaalgesproken alleen de grootste acteurs en cabaretiers vertoeven. In de Grote Zaal staat Stand-up-filosoof Laura van Dolron met een museumstuk van zichzelf. Zij grasduint door haar favoriete materiaal en brengt haar ontroerendste en meest ontregelende fragmenten uit oude en nieuwe shows. Laura speelt haar gloednieuwe voorstelling WIJ eind mei in de Grote Zaal van de Koninklijke Schouwburg.

Neem vervolgens een kijkje op het toneel en laat je ook hier verassen door een bijzonder optreden. En de tour gaat diep, tot ver onder het toneel van de schouwburg waar in het ‘draaitoneel’ een bijzonder persoon op je zit te wachten…

Na afloop ga je gewoon weer met de voetjes van de vloer bij de Silent Disco of swingen mee met het 9-koppige funk collectief TRIP. Gin & Tonic erbij en lekker gaan!

Programma
Vanaf 20.30 uur, bijzondere theatrale tour door de mooiste plekken, achter de schermen, van de Koninklijke Schouwburg. Ingang aan de Artiestengang van de Schouwburg aan de Schouwburgstraat nummer 10.

In de foyer van de Koninklijke Schouwburg:
Vanaf 20.00 uur Silent Disco & lekker dansen bij Trip een 9-piece funk collective uit Amsterdam.

Buiten in de rotonde van de Koninklijke Schouwburg
Scherven: een choose-your-own-adventure verhaal. In november speelt 'Scherven' van Sytze Schalk in de Koninklijke Schouwburg, een nieuwe theaterdetective die zich afspeelt in de fantasywereld van De Wentel. Tijdens de Museumnacht kun je echter al in de misdaadzaak van Scherven duiken, in een choose-your-own-adventure verhaal waarin jouw keuzes het verhaal bepalen. Kun jij het meisje Eolee redden?

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie