Theater aan het Spui bruisend festivalhart Festival De Betovering

Ook dit jaar is Theater aan het Spui weer het bruisende festivalhart van Festival De Betovering. Elke dag is er een doorlopend programma tot 17.00 uur voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 12 jaar. Kinderen kunnen voor of na de voorstellingen deelnemen aan allerlei activiteiten en workshops. Of speciaal daarvoor komen.Wat is er te doen?

Workshop Ikke I Reier Pos
Ikke is een pop van karton van 1.20 meter hoog. Die Ikke, dat ben jij! Maar wie ben jij? Ben jij verlegen? Misschien is jouw Ikke wel héél brutaal. Wil je graag opvallen? Maak jouw Ikke zo gek dat iedereen wel móet kijken. Laat jouw Ikke over jouw geheimen vertellen, of verberg ze diep in het kostuum dat jij speciaal voor je Ikke maakt. Alle bezoekers van de Betovering kunnen een Ikke maken, en deze meenemen naar het Eindfeest. Dat zal druk worden!  In het Spui kun je je Ikke laten staan. Kom je niet verder werken, én kom je niet naar het slotfeest? Dan neem je je Ikke op de dag dat je hem afgemaakt hebt mee naar huis. (kosten: 2 GROENTJES* voor de aanschaf van een neutrale Ikke + 1 GROENTJE* per persoon per dag die aan een Ikke werkt.)

De zagerij Bert Dekker en Lex Caboort
Bert en Lex zijn superhandig met karton en zagen jouw idee graag uit. Maak deze vervolgens zelf af en voilà, je Ikke heeft iets unieks. (kosten: 1 GROENTJE*)

Workshop Zelvendam Floris Schrama
Breng jouw fantasie tot leven. Wie of wat wil je meenemen naar het feest of staat voor jou symbool voor feest? Een vriend, een vorm, een ding of een dier? Jij maakt de miniatuur, magisch, bewegend als een trekpop, en aan het eind van de week bepaalt Floris welke drie fantasieën tot reusachtig bewegende vormen worden uitvergroot voor op het feest. (kosten: 1 GROENTJE*)

Workshop 3D FeestTEKENen! Inger Koerselman
Waar staat feest voor jou symbool voor? Beschrijf je dit graag in woorden of teken je liever een afbeelding? Plat op papier of juist in de lucht? Maak met de 3D-pen een draagbaar Feest-teken voor jou en/of je Ikke en laat iedereen zien wat feest voor jou betekent! (kosten: 2 GROENTJES*)

5) Mutant Me Nou & Herkouw
In deze fotografie installatie kan je de meest bizarre fotocollages maken met jezelf, vrienden en familie. Het wordt nog leuker met allerlei toevoegingen zoals je Ikke en de accessoires die je maakt tijdens de Betovering. Zoek je plek en druk op de knop... en nog een keer en nog een keer en nog een keer… en je Mutant Me is klaar! Je Mutant Me afbeelding is ook terug te zien op het eindfeest van Festival De Betovering. (kosten: 1 GROENTJE*)

* GROENTJES: zijn speciale festivalmuntjes die te koop zijn voor € 2,00 per stuk bij de festivalbalie in Theater aan het Spui.