Foto: Bart Grietens

Sallie Harmsen schittert in Hollywoodfilm en 'Ifigeneia Koningskind'

In Blade Runner 2049, het vervolg van de gelijknamige sf-thriller uit 1982, deelt Harmsen het witte doek met topacteurs als Harrison Ford, Ryan Gosling (bekend van La La Land) en Jared Leto (Suicide Squad). De HNT-actrice is vorig jaar afgereisd naar Boedapest voor de opnames.

 

In Ifigeneia Koningskind (8+) speelt de actrice de rol van de moeder van de titelrol. De toneelklassieker is in een modern jasje gegoten en gaat op zaterdag 7 oktober om 19.30 uur in première in Theater aan het Spui. Ifigeneia is een ontroerende en meeslepend verhaal over een onoverwinnelijk meisje dat een onmogelijke beslissing moet nemen aan de vooravond van een oorlog. Over de liefde van ouders. Over de onmetelijke loyaliteit van een kind.

 

Daarnaast heeft Harmsen een hoofdrol bemachtigd in de nieuwe televisieserie Voetbalmaffia, die vanaf 22 oktober te zien is op NPO3. Naast Harmsen spelen ook acteurs Jaap Spijkers en Jappe Claes van Het Nationale Theater in deze serie.

 

 

Foto: Bart Grietens

 

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie