Romana Vrede wint Theo d'Or tijdens het Gala van Het Nederlands Theater

Zondag 17 september werden de winnaars van de VSCD prijzen bekend gemaakt in de Stadsschouwburg Amsterdam tijdens het Gala van het Nederlands Theater. Romana Vrede won de Theo d’Or, voor haar rol in RACE, in regie van Eric de Vroedt. Zij is dit theaterseizoen bij Het Nationale Theater te zien in de marathonvoorstelling The Nation (tekst & regie Eric de Vroedt), De Oresteia (regie Theu Boermans) en Ondine (regie Jeroen De Man).

 

Romana Vrede speelt 

Romana Vrede won de Theo d’Or, voor haar rol in RACE, in regie van Eric de Vroedt. Dit is de prijs voor de meest indrukwekkende vrouwelijke dragende rol. Romana Vrede maakt sinds 2016 deel uit van het ensemble van Het Nationale Theater. Zij is dit theaterseizoen bij Het Nationale Theater te zien in de marathonvoorstelling The Nation (tekst & regie Eric de Vroedt), De Oresteia (regie Theu Boermans) en Ondine (regie Jeroen De Man).

 

 

 

De Nederlandse Toneeljury bestaat uit: Ferry Mingelen (voorzitter), Walther van den Heuvel (vicevoorzitter), Cecile Brommer, Keimpe de Jong, Anneke van der Linden, Wybrich Kaastra, Jeannette Smit en Karin Veraart.

 

 

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie