Programma De Aarde is HOT bekend!

De Aarde is HOT op maandag 18 november is de eerste HOT-avond van dit seizoen. Een inspirerende avond met gesprekken en discussies, muziek, poëzie en lofzangen, waarin alles draait om de aarde. Aan dit programma doen mee: Ewald Engelen (financieel geograaf), Marianne Thieme (Partij voor de Dieren), de HNT huisband, Marjan Minnesma (cultuuractivist en directeur van Urgenda), De Poezieboys, acteur Jaap Spijkers en wetenschapsfilosoof en optimist Maarten Boudry. 

En dat allemaal voor maar € 10! 

Hoe slecht staat onze planeet ervoor? Hoe groot is onze footprint? Wat moeten we doen? De aarde, wat is dat eigenlijk precies?


Tijdens een HOT-avond gebeurt er van alles. Het is de gewaagdste avond die we maken. In iedere HOT-avond staat een thema centraal dat ook in een van onze voorstellingen aan bod komt, het heeft iets met kunst en op zijn minst één gesprek, het duurt altijd 100 minuten, kost een tientje en is één keer in de drie maanden. 

Bestel hier je ticket voor De Aarde is HOT!

Óf bestel de hele HOT serie voor € 20 i.p.v. € 40
Vier keer per jaar maken we een avond waarin alles kan. We experimenteren en proberen nieuwe ideeën uit. Dat doen we van HOT naar her. Omdat we met de HOT-avonden inspelen op de actualiteit, wordt het programma één maand van tevoren bekend gemaakt. Het thema van de HOT-avond op 20 januari is drugs, 16 maart gaat over oorlog en de laatste HOT-avond van dit seizoen op 25 mei staat in het teken van de Indische gemeenschap in Den Haag. 


Bestel hier de hele HOT serie!

Eerdere edities zijn hartstikke HOT
In Marokkanen zijn HOT bijvoorbeeld, kookte een Marokkaanse kok op het podium. In Den Haag is HOT zongen bekende Hagenezen als Wim Deetman, Tommie Beugelsdijk, Valika Smeulders en John van Zweeden uit volle borst ‘O, o Den Haag’. En in Optimisme is HOT stonden jongeren op het toneel die moeilijk aan de bak komen. Zij vertelden hoe ze opgebloeid zijn door op de Haagse Markt te werken. 

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie