De Gebroeders Leeuwenhart première

De Gebroeders Leeuwenhart is in première! Tijdens Festival de Betovering startte de tournee van deze 8+ voorstelling. De kaarten vliegen de deur uit. Dus wil je er nog heen, wees er snel bij!

"Het is heel moeilijk jezelf niet te verliezen in de fantasiewereld van De gebroeders Leeuwenhart." ★★★★ De Volkskrant

TIP!
Rick Pauk van Mulligen & Teun Luijkx zitten zaterdag 26 oktober bij het TV programma ZAPP live op NPO3 om 9:45-10:30

Astrid Lindgren schreef de indrukwekkende jeugdroman De Gebroeders Leeuwenhart in 1973. Ze wilde kinderen troosten met dit verhaal. En dat is gelukt. Bijna vijftig jaar later is het voor veel mensen nog steeds het mooiste kinderboek dat ze ooit lazen. Je ziet dit avontuurlijke verhaal over dood, liefde en moed nu opnieuw in het theater.

"Het is heel moeilijk jezelf niet te verliezen in de fantasiewereld van De gebroeders Leeuwenhart." 
★★★★ De Volkskrant

"In deze wervelende voorstelling, die goeddeels drijft op spanning en humor, is het Jonathans zorgzaamheid die ontroert. Uiteindelijk is De gebroeders Leeuwenhart een verhaal over broertjesliefde en de troostende kracht van de verbeelding". Parool 

"Met ‘De gebroeders Leeuwenhart’ haalt regisseur Casper Vandeputte het sprookjesachtige verhaal van Astrid Lindgren naar het theater." 
★★★ NRC

"‘De Gebroeders Leeuwenhart’ is grappig, treurig en bijzonder ontroerend."

"Als dan uiteindelijk het grote monster verschijnt met zijn lichtgevende ogen, blijven de broers elkaar door dik en dun steunen. Dat is wat ‘De Gebroeders Leeuwenhart’ zo ontroerend maakt." 
★★★ Trouw

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie