Wat doet Micha Wertheim in Den Haag?

''Is dat dan niet zwaar, zo’n theater tour? Vragen mensen mij wel eens. Ja, lieg ik dan, het is hard werken, maar het hoort erbij. Onzin natuurlijk, want eigenlijk ga ik 80 keer per jaar op schoolreisje. Neem nu Den Haag, waar ik jaarlijks een paar avonden speel. Soms in Pepijn, soms in Theater aan het Spui en nu dus in de Koninklijke Schouwburg. Mijn bezoek aan Den Haag begint vrijwel altijd in het Gemeentemuseum, waar ik mij dit keer verheug op de Monet tentoonstelling.''

''Daarna parkeer ik mijn auto, drink een kopje koffie aan het Noordeinde. Gewoon omdat ik dat nu eenmaal altijd doe. Daar ga ik zitten piekeren over het eten, want in Den Haag is te veel keus. Wordt het de vegetarische keuken van Krishna Vilas, die even lekker is als het interieur lelijk. De Vegetarische Slager, waar het lekker eten is maar waar ik ook de slappe lach krijg. HUmmUS Den Haag, wat wel even lopen is, maar ook de omweg waard.

Daarna nog even optreden in de prachtige schouwburg en als ik klaar ben mag ik in de auto lekker verder luisteren naar mijn audioboek. Zwaar he!'' - Micha Wertheim


Voor alle duidelijkheid

Micha Wertheim is terug met zijn zevende voorstelling: Voor alle duidelijkheid. Over het verlangen naar een toestand vóór alle duidelijkheid. De behoefte onbevangen in het leven te staan. Nu alles altijd en overal duidelijk is, wordt verdwalen steeds lastiger. Raak de weg nog maar eens kwijt. Durf je maar eens vallend staande te houden.

''Al die tijd knalt het spelplezier je vanaf het podium tegemoet." - Volkskrant ★★★★★ 
"Onovertroffen" - Trouw ★★★★★

Voor alle duidelijkheid is op donderdag 14 november te zien in de Koninklijke Schouwburg. 

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie