Vrienden van Het Nationale Theater

Word Vrienden van Het Nationale Theater. Al vanaf €50,- per jaar bent u Vriend en helpt u mee om bijzondere projecten mogelijk te maken. Met uw steun kunnen wij bijvoorbeeld educatieve workshops voor jongeren ontwikkelen en jong theatertalent een podium bieden.

Wij betrekken onze Vrienden en Donateurs graag bij de mooie projecten van Het Nationale Theater

Jaarlijks organiseren wij diverse evenementen voor onze Vrienden en Donateurs. Stuk voor stuk unieke culturele en culinaire ervaringen waarin u de veelzijdigheid van Het Nationale Theater ervaart en andere Vrienden ontmoet. Ervaar waar ú aan bijdraagt.

Bezoek aan het decoratelier

Het Nationale Theater heeft een eigen decoratelier in de wijk Ypenburg. Speciaal voor de Vrienden en Donateurs organiseren wij een excusie op donderdag 25 april. Meer informatie en aanmelden


Magazine

Als Vriend of Donateur ontvangt u vier keer per jaar het HNT magazine. Een interessant tijdschrift over theater met achtergronden bij voorstellingen, interviews met acteurs en theatermakers en interessante artikelen en columns.


Privileges

Wij waarderen uw steun. Als dank geven wij u graag een aantal privileges. Zo ontvangt u als eerste onze seizoensbrochure, heeft u voorrang bij de start kaartverkoop en kunt u gratis naar inleidingen. Bekijk alle voordelen die uw vriendschap met zich meebrengt.

Word vandaag nog vriend. Meld u aan via deze link.

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie