Voordelen voor Vrienden en begunstigers

Sluit u aan bij de Vrienden van Het Nationale Theater of wordt begunstiger in een van onze Toneelkringen. Vanaf € 50 per jaar bent u al Vriend en vanaf € 500 per jaar bent u begunstiger. U helpt mee om bijzondere projecten mogelijk te maken. Met uw steun kunnen wij bijvoorbeeld educatieve workshops voor jongeren ontwikkelen rond onze voorstellingen en jong theatertalent een kans geven om zich te ontwikkelen.

Vriend zijn van Het Nationale Theater heeft een groot aantal voordelen:

U bent van harte welkom op onze seizoenspresentatie
Ieder jaar presenteren onze directie, regisseurs en programmeurs de hoogtepunten van het nieuwe theaterseizoen tijdens een feestelijke bijeenkomst. U weet als eerste welke nieuwe voorstellingen te zien zullen zijn in Het Nationale Theater en welke voorstellingen wij in het nieuwe seizoen zelf zullen maken.

U krijgt voorrang bij de kaartverkoop bij de start van het seizoen
Een week voordat de kaartverkoop van start gaat, heeft u als vriend de mogelijkheid om als eerste kaarten te kopen. De start van de verkoop voor onze vrienden vieren we met een feestelijke bijeenkomst waar u voor wordt uitgenodigd. U kunt ook online via de website als eerste uw kaarten kopen.

U wordt uitgenodigd voor besloten vriendenborrels na afloop van geselecteerde voorstellingen
Ontmoet andere vrienden tijdens de exclusieve vriendenborrels. Ieder seizoen organiseren wij vriendenborrels bij verschillende mooie voorstellingen.

U wordt uitgenodigd voor besloten vriendendiners bij geselecteerde voorstellingen
De vriendendiners zijn heel bijzonder om mee te maken. U geniet samen met een select gezelschap van een heerlijke maaltijd in een van de sfeervolle klassieke foyers van de Koninklijke Schouwburg.

U krijgt exclusieve kijkjes achter de schermen bij voorstellingen van Het Nationale Theater
Speciaal voor onze vrienden organiseren wij kijkjes achter de schermen bij onze eigen producties. U kijkt mee bij repetities, ontmoet de acteurs en u krijgt uitleg van de regisseur over de voorstelling die gemaakt wordt.

U mag gratis naar inleidingen voorafgaand aan voorstellingen in Het Nationale Theater
U weet meer dan de rest van het publiek als u de inleiding heeft bijgewoond voorafgaand aan de voorstelling. Vrienden mogen gratis naar de inleidingen. U kunt uw kaarten voor de inleiding bestellen via de website of bij de kassa.

U kunt mee op de geheel verzorgde theaterreizen die door de vrienden georganiseerd worden
Ieder jaar organiseren de vrienden theaterreizen met de bus naar verschillende steden. U bezoekt met een groep een museumtentoonstelling, eet een maaltijd in een restaurant en sluit de dag af met een theaterbezoek. De bus vertrekt vanaf Den Haag Centraal en zet u daar ook weer af.

 

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie