Theater Na de Dam

Ben je tussen de 10 en 18 jaar? Dan kun je bij Theater Na de Dam zelf aan de slag als theatermaker. Geef je nu op!

 

 

Het Nationale Theater zoekt spelers en verhalen voor Theater Na de Dam

‘Over waar de boerderijen stonden’

Speciaal voor Theater Na de Dam, de theatermanifestatie in het kader van 4 en 5 mei, maakt Het Nationale Theater in samenwerking met Het Zuiderparktheater en Theater Dakota een voorstelling over de Tweede Wereldoorlog.

Voor het maken van deze voorstelling gaan jongeren in gesprek met mensen die jong waren tijdens de Tweede Wereldoorlog. Waar in Escamp nu scholen, huizen en winkels staan; stonden ooit boerderijen. Hoe zag het boerenleven er tijdens de oorlog in Den Haag uit? Hoe was het om toen jong te zijn? Aan de hand van deze verhalen wordt een voorstelling gemaakt die in Theater Dakota en Het Zuiderparktheater speelt op 4 en 5 mei.

Lijkt het je leuk om zelf een voorstelling te maken en te spelen en ben je tussen de 10 en 18 jaar? Geef je dan op! Naast jongeren is Het Nationale Theater ook op zoek naar verhalen van mensen die de Tweede Wereldoorlog in Escamp en eventueel Loosduinen als kind hebben meegemaakt en hierover in gesprek willen gaan met jongeren.

Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Lotte de Leeuw via lottedeleeuw@hnt.nl of bel 088 3565 313.


 

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie