Steun ons

Het Nationale Theater biedt ruimte voor ontmoeting, verbinding en verrijking. Thuis in Den Haag en reizend door het land vertellen wij toneelverhalen die ertoe doen. Voor een breed publiek, in het hart van de samenleving. 

Mede dankzij de betrokkenheid van onze vaste bezoekers, Vrienden, de Dontateurs, het Genootschap en Sponsors lukt het ons om diverse projecten succesvol te realiseren op gebied van educatie, publieksverbreding en talentontwikkeling.

Maar onze ambities zijn groot en blijven groeien. Om de komende periode vol vertrouwen verder te bouwen hebben wij uw steun hard nodig! Bouwt u mee?

Vrienden van Het Nationale Theater 

Word Vriend van Het Nationale Theater. Al vanaf €50,- per jaar bent u Vriend en helpt u mee om bijzondere projecten mogelijk te maken. Met uw steun kunnen wij bijvoorbeeld lesmaterialen rondom onze eigen voorstellingen ontwikkelen en jong theatertalent een podium bieden. Word ook Vriend van Het Nationale Theater.


Donateurs van Het Nationale Theater

Dankzij onze Donateurs in de Toneelkringen kunnen we projecten realiseren op gebied van educatie, talentontwikkeling en publieksverbreding, zoals HNT Onbeperkt en het educatieproject Wij zijn Nederland. Word donateur en maak educatieve projecten mogelijk die zorgen dat jongeren en minder kansrijke groepen met theater kennismaken. Ook gebruiken wij uw bijdrage om jonge theatermakers een podium te bieden en in hun loopbaan te begeleiden. Word ook Donateur van Het Nationale Theater. 


Zakelijk partner of Sponsor van Het Nationale Theater

Het Nationale Theater biedt ruimte voor ontmoeting, verbinding en verrijking. Thuis in Den Haag en reizend door het land vertellen wij toneelverhalen die ertoe doen. Voor een breed publiek, in het hart van de samenleving. Mede dankzij onze diverse samenwerkingen met bedrijven en het Bedrijvengenootschap maken we (wederzijdse) ambities waar. 
Word ook Zakelijk partner of Sponsor van Het Nationale Theater.

Neem HNT op in uw testament

Misschien heeft u weleens stilgestaan bij de mogelijkheid om een goed doel op te nemen in uw testament. Met een nalatenschap aan Het Nationale Theater draagt u bij aan het voortbestaan van de grootste theaterorganisatie van Nederland en steunt u de missie om kunst, debat en ontmoeting voor iedereen toegankelijk te maken.

Denkt u eraan om Het Nationale Theater een bepaald bedrag na te laten? Dan kunt u dat doen door Het Nationale Theater als erfgenaam te benoemen. Uiteraard kunt zelf aangeven wat u uit uw nalatenschap aan het Het Nationale Theater wilt geven. Dit wordt dan vastgelegd in uw testament. Wilt u van tevoren een vastgesteld bedrag doneren of uw gift voor een specifieke activiteit bestemmen? Dan kunt u Het Nationale Theater een legaat toewijzen.

 

Meer weten over de mogelijkheden of informatie inwinnen bij een notaris? Neem dan contact op met Vera Seriese of Martijn Westerop via relaties@hnt.nl of (088) 356 53 36.