Steun ons

Heeft u hart voor theater? Reikt uw betrokkenheid tot achter de schermen? Steun ons en sluit u aan bij Het Nationale Theater. Kom dichterbij en beleef meer!

Toneelkringen

Heeft u hart voor theater? Reikt uw betrokkenheid tot achter de schermen? Steun ons en treed toe tot één van onze Toneel Kringen. Kom dichterbij en beleef meer! Door u bij onze Toneel Kringen aan te sluiten, geniet u naast uw theaterbezoek van exclusieve privileges in een betrokken gezelschap. U ontvangst als eerste het seizoensboek en kunt met voorrang reserveren in de voorverkoop. Het nieuwe theaterprogramma presenteren wij graag persoonlijk aan u, waarbij we onze hoogtepunten voor u uitlichten en helpen met het maken van een keuze uit ons veelzijdige aanbod. Als begunstiger van de Vondel Toneel Kring kunt u gebruik maken van de speciale reserveringsdesk. Er is een beperkt contingent kaarten voor diverse voorstellingen die we speciaal voor u beschikbaar houden en die u via de reserveringsdesk kunt kopen. U kunt fiscaal aantrekkelijk schenken omdat Het Nationale Theater een Culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) is. Uw gift levert u belastingvoordeel op. Lees meer over de fiscale mogelijkheden bij particulier schenken.


Shakespeare Kring

Vanaf €500 per jaar kunt u toetreden tot deze Toneel Kring. U ontvangt eenmaal per jaar een uitnodiging voor een bijzondere toneelavond, geldig voor twee personen. Deze avond wordt speciaal georganiseerd voor de Shakespeare Toneel Kring. Ook betrekken wij u graag bij een bijzonder ‘Behind the scenes’ evenement, waarin we u een exclusief kijkje geven achter de schermen van Het Nationale Theater. 


Vondel Kring

Vanaf €1500 per jaar kunt u toetreden tot deze Toneel Kring. U ontvangt tweemaal per jaar een uitnodiging voor een bijzondere toneelavond, geldig voor twee personen. Deze avond wordt speciaal georganiseerd voor de Vondel Toneel Kring. Ook betrekken wij u graag bij een bijzonder ‘Behind the scenes’ evenement, waarin we u een exclusief kijkje geven achter de schermen van Het Nationale Theater. Als begunstiger van de Vondel Toneel Kring mag u twee extra gasten meebrengen. Met uw toestemming vermelden wij uw naam graag op ons Tableau d’Honneur in de Koninklijke Schouwburg. 


Huygens kring

Vanaf €5000 per jaar kunt u toetreden tot deze Toneel Kring. U ontvangt tweemaal per jaar een uitnodiging voor een bijzondere toneelavond, geldig voor twee personen. Deze avond wordt speciaal georganiseerd voor de Huygens Toneel Kring. Ook betrekken wij u graag bij een bijzonder ‘Behind the scenes’ evenement, waarin we u een exclusief kijkje geven achter de schermen van Het Nationale Theater. Als begunstiger van de Huygens Toneel Kring mag u twee extra gasten meebrengen.
Met uw toestemming vermelden wij uw naam graag op ons Tableau d’Honneur in de Koninklijke Schouwburg.

 

Wat u mogelijk maakt

Dankzij de begunstigers van Het Nationale Theater kunnen wij bijzondere projecten mogelijk maken op het gebied van educatie, talentontwikkeling en publieksverbreding. Door de nauwe betrokkenheid van onze Vrienden, particuliere begunstigers van de Toneel Kringen en bedrijfsbegunstigers van het Genootschap kunnen wij bouwen aan een solide programma voor de ontwikkeling van talent en het bereik van kinderen, jongeren en nieuwe bezoekers. Lees meer.

 

Geven aan Het Nationale Theater

Er zijn verschillende manieren van geven aan kunst en cultuur. U steunt ons al door ons regelmatig te bezoeken, maar het kan zijn dat u ook op een andere manier bijdraagt of wilt bijdragen. Misschien bent u al aangesloten bij een van onze Toneel Kringen of behoort u tot de Vrienden van Het Nationale Theater. Giften kunnen periodiek of eenmalig zijn en zelfs specifiek verbonden aan een bepaald project.

 

Lees meer over de fiscale mogelijkheden voor particulier schenken of over de geefwet. Of neem voor meer vragen contact op met Lydia Harmsen via relaties@hnt.nl of bel naar + 070 356 53 97.