Bouw mee

Het Nationale Theater biedt ruimte voor ontmoeting, verbinding en verrijking. Thuis in Den Haag en reizend door het land vertellen wij toneelverhalen die ertoe doen. Voor een breed publiek, in het hart van de samenleving. 

Mede dankzij de betrokkenheid van onze vaste bezoekers, Vrienden, de Toneelkringen, het Genootschap en sponsors lukt het ons om diverse projecten succesvol te realiseren op gebied van educatie, publieksverbreding en talentontwikkeling.

Maar onze ambities zijn groot en blijven groeien. Om de komende periode vol vertrouwen verder te bouwen hebben wij uw steun hard nodig! Bouwt u mee?

Vrienden van Het Nationale Theater
Sluit u aan bij de Vrienden van Het Nationale Theater. Al vanaf €50,- per jaar bent u Vriend en helpt u mee om bijzondere projecten mogelijk te maken. Met uw steun kunnen wij bijvoorbeeld educatieve workshops voor jongeren ontwikkelen en jong theatertalent een podium bieden. Word ook Vriend van Het Nationale Theater

Word Begunstiger van Het Nationale Theater
Dankzij onze begunstigers in de Toneelkringen kunnen we projecten realiseren op gebied van educatie, talentontwikkeling en publieksverbreding. Sluit u aan bij een van de Toneelkringen (vanaf € 500 per jaar) en maak educatieve projecten mogelijk die zorgen dat jongeren en minder kansrijke groepen met theater kennismaken. Ook gebruiken wij uw bijdrage om jonge theatermakers een podium te bieden en in hun loopbaan te begeleiden. Word ook Begunstiger van Het Nationale Theater

Word Zakelijk partner of Sponsor van Het Nationale Theater
Het Nationale Theater biedt ruimte voor ontmoeting, verbinding en verrijking. Thuis in Den Haag en reizend door het land vertellen wij toneelverhalen die ertoe doen. Voor een breed publiek, in het hart van de samenleving. Mede dankzij onze diverse samenwerkingen met bedrijven en het Bedrijvengenootschap maken we (wederzijdse) ambities waar. Word ook Zakelijk partner of sponsor van Het Nationale Theater.